ולריה

נישואים עם אזרחית אוקראינה

שלום, אחי תושב ישראל התחתן עם אזרחית אוקראינה באוקראינה . לאישתו יש ילד שאין לו אבא . בשביל להביא אותםצלארץ אחי הביא את כל המסמכים הדרושים כולל מסמך שהיא אם חד הורית, אך משרד הפנים מבקש מסמך מבית המשפט באוקראינה , כאשר אישתו ניגשה לבית המשפט הם טוענים כי לא נותנים מסמכים מעבר למה שיש לה שהיא אם חד הורית על פי החוק, יש לציין שגם הייתה מקבלת קצבה עבור הילד שהיא חד הורית . אז מה ניתן לעשות עם משרד הפנים דורש מסמך מבית המשפט ובאוקראינה הם טוענים כי לא קיים מסמך כזה . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ניתן להביא אישור מהשגרירות וכן לחתום יל תצהיר תומך אצל עו״ד. אנו כאן לרשותכם

איתן לבן

יש לי אותה בעיה כמו שולריה תיאר התחתנתי עם אזרחים אוקראינה שהיא אם חד הורית הבאתי חוות דעת של עו"ד אוקראיני שלפי החוק האוקראיני היא בעלת משמורת יחידה על הילדה. איזה אישור אפשר להביא ומאיזו שגרירות? היא כרגע בחו"ל עם הילדה והאם היא צריכה לחתום על תצהיר כאן בישראל?

אופיר לוי

יש לי את האותה בעיה זה בנושא חתונה עם אזרחית מאוקרינה שיש לה ילדה איך זה מתבצע ומה הבירוקרטיה

איתן לבן

אופיר אני הצלחתי להשיג פסק דין מבית משפט באוקראינה שהילדה במשמורת בלעדית של האם והאם רשאית להגר איתה לישראל. הצלחנו לקבל זאת כיוון שהאבא לא היה בתומנה. במידה ויש אבא בתמונה צריך לקבל ממנו הסכמה.

דוד

יש לי את אותה הבעיה בדיוק ותוכל להסביר לי בבקשה איתן מה כתוב בפסק דין והאם רשומה המילה אפוטרופוס יחיד?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים