אילן

חידוש אשרה

שלום רציתי לישאול אישתי תושבת ארעית שנה שניה ,ליפני שבוע היינו במישרד הפנים לחדש לשנה השלישית ,ואחרי שהפקידה אספה את כל החומר הדרוש להארכה פנתה לאישתי ושאלה מה קרה ב 2009 עם המישטרה? אז הסברנו לה שהיא הורשעה לא מיזמן בעברת גניבה מי מעביד ושהעונש הוא היה חודשיים עבודות שרות הסברנו גם שהעברה היא מאד ישנה שרק לא מיזמן הרשיעו אותה,אז הפקידה אמרה שהיא צריכה לישלוח את זה לירושלים לאישור ושבנתיים היא מחדשת לה את האשרה רקלחצי שנה ושנבוא עוד חצי שנה ונקבל לשנה.עוד היא הוסיפה ואמרה שאיןמה לידאוג שכול עוד היא לא מרצה מאסר בפועל אז הבקשה תאושר.רציתילישאול מה עושים במצב כזה. לחכות וליראות מה יקרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

על פניו היא נהגה כשורה, האריכה את האשרה והעבירה למטה. יש נוהל מיוחד למקרים כאלה, פנו אלינו ונבחן עניינכם באופן פרטני על מנת שלא לעכב את ההליך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים