צבי

הסדרת מעמד לאשה זרה הנשואה לישראלי

נשאתי בתאילנד .היא קבלה אשרת כניסה לחודש בשגרירות ישראל בבנגקוק .היא עתה בארץ . מסרתי מסמכי נישואין אצל לשכת האוכלוסין המקומית . נאמר לי כי עלי להאריך שהותה בארץ ואאלץ לשלם עמלה נוספת האומנם? בדקתי נוהל משרד הפנים באתר .שם נאמר כי במהלך בדיקת הבקשה יינתן למוזמן רשיון שהייה ועבודה בסוג ב1 למשך 6 חודשים .אשר במהלכם תערכנה יתר הבדיקות כנדרש..ואני שואל כיוון שנמסרו לידיהם כל המסמכים הנדרשים מדוע אני נאלץ להגיש בקשה להארכה ולשלם תשלום מיותר לדעתי . הנני להודיעכם כי זה מכבר שלמתי להם תשלום של 920 ש"ח עבור רישום מסמכי הנישואין והסדרת המעמד

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אכן בהתאם ללוח האגרות יש לשלם עבור כל הארכה למשך כל ההליך המדורג, כל שנה עבור כל הארכה או כל חידוש אשרת תייר (כל 3 חודשים)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים