גל

ויתור על אזרחות ישראל.

האם יאפשרו לי לותר על אזרחות ישראלית (למטרת אזרחות נוספת), למרות שיש לי תיק בהוצאה לפועל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ויתור על אזרחות ישראלית לאזרח הגר בישראל הוא כמעט בלתי אפשרי יחד עם זאת אם הנסיבות מצדיקות זאת ואינך מעוניין להמשיך לגור בישראל תוכל להגיש בקשה מתאימה בלשכה באיזורית שעוברת להחלטת שר הפנים (או מי שהוסמך על ידו)

גל

אני לא גרה בישראל, ואני רוצה לקבל דרכון זר. זה מצריך ממני לותר על האזרחות הישראלית. האם משרד הפנים נוטים לעשות עם זה בעיות, כשיש תיקים פתוחים בהוצאה לפועל?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים