אנונימי

גירוש מהארץ עקב חתונה פקטיבית

לפני מספר שנים התחתנתי עם מישהי לא יהודיה מרוסיה והבאתי אותה לארץ. גרנו מספר שנים ביחד ואז התחתנו. אחרי שהתחתנו היא קבלה אשרה ואישור עבודה ואז כעבור שלושה חודשים החליטה שרוצה להתגרש ממני. ברגע שהתגרשנו, גירשו אותה מהארץ ואז כעבור חודש וחצי היא שוב מתחתנת עם ישראלי אחר ומגיעה לארץ וכרגע נמצאית בתהליך קבלת אשרה. לאן אני יכול לפנות וכיצג לעשות זאת בצורה הנכונה כדי שמשרד הפנים יבדקו אותה טוב לפני שנותנים לה אשרה.?אמנם זאת דעתי בלבד אך, יש כאן מקום להעיר את תשומת לבם של משרד הפנים כדי לעשות בדיקה מעמיקה. לאן ואיך אני פונה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

המקרה שתיארת קורה לא אחת וזו הסיבה שבגללה גם אנשים "רגילים" סובלים קשיים מול משרד הפנים אני סמוך ובטח שמשרד הפנים לא יקל עליה ועל בן זוגה החדש ויבחן היטב לפני שהוא יאשר את הבקשה , תוכל להפנות את תשומת לב הלשכה המטפלת בפניה בדוא"ל או בפקס אם אתה יודע היכן תטופל ופרטים מזהים אודותיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים