אלה

נוהל מדורג

שלום , יש לי בן זוג מספרד - אנו לא נשואים אבל חיים ביח מספר שנים. הגשנו בקשה למתן מעמד והכניסו אותנו להליך מדורג . לבן זוגי יש ילד בן 10 שגר איתנו כבר שלוש שנים בישראל . משרד הפנים מסרב להכיר בו ולא מאפשר לנו להגיש בקשה למתן מעמד כלשהו . הדבר הזה מסרבל את החיים שלנו למשל ברישום לבית ספר , כאשר אנחנו נוסעים לחו"ל וכד' . האם ישנו נוהל כלשהו שמאפשר להגיש בקשה עבור הילד לקבלת מעמד כלשהו בישראל ? תודה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום רב ע"פ הנוהל המעודכן, קטין נלווה להליך הוא רק כשני הזוג נשואים.. ואתם כנראה בסטאטוס זה. באפשרותכם להנשא בנישואים אזרחיים ואז לכלול את הקטין אתכם בבקשה או להתחיל מלחמה כנגד הנוהל.. להגיש בקשה, ערר, עתירה ולהגיע עד בית המשפט העליון ולטעון לאפליה.. אני כאן לרשותכם לייעוץ פרטני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים