משה

הוכחה לשינוי כתובת

לאחרונה ביקשתי לשנות את כתובתי במשרד הפנים. אין לי כל זכויות בכתובת החדשה ואיני משלם שכ"ד אלה מתגורר שם ברשות מירב ימות השבוע. לאחר שהגשתי הודעה וספח למשרד הפנים, הודיעו לי בטלפון כי על פי דרישת המועצה המקומית, אני חייב לקבל את אישור המועצה המקומית ולספק הוכחות שאני מתגורר בכתובת החדשה. שעות הקבלה במועצה הן שעתיים בשבוע בזמן שאני עובד. למיטב הבנתי מלאתי את חובתי להודיע על מעני החדש למשרד הפנים ולא ברור לי מדוע אני צריך לקחת חופש ולספק הוכחות. האם הבנתי נכונה? איני חייב, על פי החוק, להוכיח דבר מעבר להודעה? האם כללי המועצה המקומית גוברים על החוק ומשרד הפנים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אתה יכול להמציא תצהיר אישור מפורש מבעל הדירה על כך שאתה מתגורר בכתובת זו ואינך משלם שכירות , יתכן ואם אתה משלם את החשבונות ואלה ירשמו על שמך אלה יהוו חיזוק לטענתך אודות המגורים

משה

להבהיר - 1. אין כל משמעות כלכלית בכתובת החדשה. 2. אין לי שום בעיה שאופיע ללא כתובת במשרד הפנים 3. כל רצוני הוא לוודא שעמדתי בדרישות החוק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים