דוד

דרכון שנשלח בדואר רשום ואבד בדואר

שלום לאחר כשבועיים משליחת הדרכון שעדיין לא הגיע אלי בדואר רשום, ענו לי מפניות הציבור של הדואר כי ככל הנראה הדרכון אבד. רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני ככת בהתחשב בכך שהטיסה בעוד חודש ימים. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

לגשת ללשכה בדחיפות ולברר עם רשות הדואר

דוד

שלום קבלתי תשובה רשמית מדואר ישראל שהדואר אבד, ושלפי התקנון אני יכול להוציא שוב ולקבל מהם החזר על ההנפקה השניה. מעבר לכסף, אני לא רוצה להחשב כמי שאיבד דרכון, הרי הדואר איבד ואף מודה בכך. מה קורה במצב כזה? האם משרד הפנים יש נוהל המתייחס לסיטואציה הזו? זה לא שיכולתי לקחת את הרכון בעצמי, הם שולחים בדואר אם תרצה ואם לא

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

פנה למנהל הלשכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים