ניקו

קבלת דרכון ישראלי

שלום רב, אחד מבני המשפחתי שמתגוריים בחו"ל באופן קבוע מעוניין לקבל דרכון ישראלי בהיותו יהודי, מהן הדרכים לקבלת הדרכון ? והאם עליו לשהות בארץ תקופה מסוימת, האם ניתן להימנע מזאת? הרי עיסוק מרכזי בחייו נמצא בחו"ל אשמח לתשובה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

זה שהוא זכאי שבות אינו אומר שהוא אזרח. עליו לעשות עליה, להתאזרח לגור בישראל ואז לקבל דרכון. כדי למנוע "ניצול" של קבלת אזרחות ודרכון בהתחלה מקבלים תעודת מעבר ישראלית או דרכון לתקופה קצרה שמתחדש שיפנה לסוכנות היהודית לבחינת זכאות שבות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים