גנאדי

יא מענה סירובים בערעורים

שלום רב אני פניתי רב פעמי לסניף משרד הרישוי , אחרי זה לפניות הציבור של משרד הרישוי עם בקשה לעדכן אותי מי מבצע פיקוח מעל הגף הבוחנים. בסניף לא רצו לדבר איתי ולעדכן אותי. במהלך התכתבות ארוכה עם פניות הציבור התעלמו מלתת תשובות וקיבלתי תשובה מתחמקת. גם היו מיקרים אי מענה על פניות שלי בכתב ששלחתי אליהם בדואר רשום. 7 פעמים ביקשתי ערעור טסטים מעשים, כל פעם קיבלתי סירוב. מבקש לבדוק: 1. האם אני יכול לתבוע על 7 סירובים לא מוצדקים (הפרת זכות ערעור) 2. על אי מענה סדרתי: מרב בוחן, מנהל סניף משרד הרישוי, מפקח על המורים נהיגה, פניות הצבור של משרד התחבורה, פניות הציבור של שר התחבורה. תודה, ויינר גנאדי טל. 0546311930 viris@walla.com

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אנו מטפלים בכל הנוגע לעררים על החלטות משרד הפנים לא משרד הרישוי..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים