יפה

אי רישום כניסה לישראל עקב תקלה במערכות המחשוב בנתב"ג

שלום רב, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה: בתאריך ה- 14/815 בשעות הצהריים חזרתי חזרה לישראל מחופשה של 5 ימים. באותו יום בדיוק נפלו מערכות המיחשוב בנתב"ג ונאמר לכל מי שמחזיק בדרכון ישראלי, לעבור, בעצם ללא בדיקת דרכונים. שבועיים לאחר מכן יצאתי שוב לחו"ל, ואז התברר שלא רשומה לי כניסה לישראל. וזה יהווה בעיה בנושא של ביטוח לאומי, כלומר, מבחינתם אני לא בארץ, למרות שמאז יצאתי ואף נכנסתי. שאלתי, האם אין דרך לסגר את העניין המוזר הזה ללא צורך להגיע באופן אישי למשרד הפנים?? למה אי אפשר היה לסדר את זה בנתב"ג, הרי כבר יצאתי מהארץ אחרי ה- 14/8 ואף נכנסתי חזזרה, האם מבחינה לוגית, זו לא הוכחה שנכנסתי לארץ? ואם כבר אנ צריכה לדאוג לזה ולטפל בתקלה שהיתה בנתב"ג, האם לא ניתן לעשות את זה דרך האינטרנט? או בטלפון? אני בטוחה גם שאגיע למשרד הפנים יעבירו אותי מפקיד לפקיד, כי לא ברור לאיזה קטגוריה שייכת הבעיה שלי. כמובן, אני מניחה שבבעיה הזו ייתקלו כל מאות האנשים שנכנסו לארץ ב- 14/8/15. האם כולם עכשיו נדרשים להגעי למשרד הפנים? אגב, אם לא הייתי יוצאת שוב מהארץ אחרי תאריך זה, עד היום לא הייתי יודעת שיש לי בעיה עם ביטוח לאומי. אף אחד לא יידע את הנוסעים על כך. אשמח לתשובה תודה יפה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

גזי ללשה הקרובה עם תעודת זהות / דרכון ובקשי פלט כניסות ויציאות ( אם את מופיעה ״בשגויים״ הם יתקנו זאת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים