נועה

דרכון לקטין בקרוב פג תוקף

אני גרה בארהב, אני לידנו שגרירות. אנחנו טסים לישראל באפריל. הדרכון של הבן שלי בן החמש עומד לפוג חודש לאחר שנחזור מישראל. השאלה היא אם יתנו לי לצאת מארהב עם דרכון שעומד לפוג.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

במידה ויש לקטין דרכון אמריקאי יצא מארה"ב בדרכון האמריקאי ויכנס עם הישראלי, במידה ולא שיצא עם הישראלי וכשתהיו בישראל פנו למשרד הפנים להוצאת דרכון חדש. אני לא מכיר מניעה כלשהי ליציאה אלא אם יש הוראה הקשורה לדין האמריקאי שאיני מודע לה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים