שולה דגן

שינוי פרטים בתעודת זיהוי

אמי ניצולת שואה הגיעה לארץ מקפריסין בלי שום תעודה בארץ נתנו לה שם ישראלי שושנה, תאריך לידה לא מדויק ושם אב לא מדויק, הביאה למשרד הפנים תעודת לידה מקורית מרומניה ואפוסטיל עם הפרטים המקוריים, משרד הפנים לא מוכן לשנות שום פרט בתעודת זהות והודיע שדוחה את הבקשה... ממש מקומם, עכשיו עלי לטרטר אותה לבית משפט וכמובן להוציא הרבה כסף... האם יש מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

לנסות לפנות למנהל הלשכה ואם לא תצליחי אז יש צורך בפסק דין הצהרתי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים