תומר

בן זוג בריטי שבא לביקור

שלום (: יש לי בנזוג בריטי, אנחנו ביחד 4 שנים. הוא גר איתי בת״א 3 שנים וקיבלנו ויזת עבודה. לפני כ 7 חודשים הוא שב ללונדון כדי ללמוד, וכרגע אנחנו בלונג דיסטנס. הוא מגיע שבוע הבא לביקור של 10 ימים בלבד. ופתאום הבנתי שהייתי צריך להזמין אותו מראש, הלכתי למשרד ההגירה והם סגרו לי את התיק חיים משותפים, והנפיקו לי מכתב שהתיק נסגר מכיוון שבן זוגי סטודנט בלונדון. אם הוא יבוא עם המכתב, אישור לימודים וחוזה שיש לו על דירה בלונדון זה מספיק? האם קיים סיכוי שלא יתנו לו להכנס? תודה רבה לכל מי שיכול לענות

עו"ד יהושע פקס

תומר שלום, יש סיכוי שלא ייתנו לזוגך להיכנס מחשש להשתקעות לא חוקית בארץ, ההיערכות שלך היא נכונה וזה טוב לצייד אותו במסמכים המעידים כי מרכז החיים שלו עכשיו הוא לונדון. אני ממליץ להוסיף תצהיר חתום על ידי עורך דין בו הוא מצהיר כי אין לו כוונה להשתקע ומטרת כניסתו לישראל הוא ביקור תיירותי בלבד. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים