יוסר

שינוי כתובת לכתובת של ההורים

פניתי למשרד הפנים בעכו בבקשה לשנות כתובת לכתובת של ההורים כי אני עברתי לשם בגלל קרבה למקום העבודה שלי ובית הספר של ילדי,במשרד הפנים בקשו אישור מהמועצה במועצה נמסר שהמגורים אצל ההורים והם לא נותנים אישור כי זה בבית של ההורים.איך פותרים את הבעיה ? האם זה חוקי לגרום לטרטור והפסד בימי עבודה בגלל ,פקידה שלא מבינה חוקים?

עו"ד יהושע פקס

יוסר שלום, לא מובן על בסיס מה הסירוב, אני ממליץ לפנות לפניות הציבור של משרד הפנים בלינק הבא. ולבקש תשובות. http://www.moin.gov.il/Pages/%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8.aspx בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה ועלייה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים