נלי מיכלאשוילי

בקשת כניסה של בני כתייר לארץ

אני חייה בארץ מזה מספר שנים לאחר שהתחתנתי והתגיירתי משרד הפנים באשדוד אישר לי כל שנה להכניס את בני בן 32 לישראל למשך חודש ימים היום אנחנו מבקשים להביא אותו כתייר לארץ אך הם מסרבים כי אין לי סכום כסף לערבות בנקאית בסך 20000 שח מה אפשר לעשות

עו"ד יהושע פקס

נלי שלום, אם הוא נכנס כל שנה לארץ זה משונה שפתאום החליטו לבקש ערבות, צריך לבדוק מה הסיבה. ערבות נקבעת לפי גובה המשכורת לכן אם המשכורת נמוכה יותר ניתן לבקש הקטנה של דמי הערבות. על החלטה זו ניתן לערער, אשמח לקבוע אתכם פגישת ייעוץ 03-3724722. עו"ד יהושע פקס. מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים