אשרת עבודה למי שאינו יהודי - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • ליסה

    נשלח ע"יליסה 14:23, 28 בפברואר 2013

    שלום, אחי חי אם בת זוג לא יהדיה בחו'ל כבר 4 שנים. הם מתכננים לעבור לישראל באוקטובר לתקופה ארוכה. איך אפשר לקבל אישור עבודה לבת הזוג, ללא חתונה- כרגע הם עוד לא מעוניים.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    18:31, 3 במרץ 2013

    שלום רב
    ניתן לסייע לאחיך ולבת זוגו להגיע לישראל, תחילה כתיירת ואז בהסתמך על החיים המשותפים בישראל , הוכחות על קשר זוגי מחו״ל והמסמכים הנדרשים מאומתים ( ובחינת כנות הקשר) להסדיר מעמדה של בת הזוג בישראל.
    כמובן שעליה להגיע באשרת תייר מראש עם כרטיס טיסה דו כיווני ומשרד הפנים רשאי לדרוש ערבות בנקאית.
    מידע כללי נוסף ניתן למצוא באתר המשרד.
    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עורך דין יהושע פקס

מנהל הפורום: עורך דין יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.