איציק

נסיעה לחו"ל בעוד כ שבוע ימים והדרכון לא בתוקף

בעוד שבוע ימים אני צריך לטוס,והבחנתי שהדרכון לא בתוקף,האם ניתן לחדש זמנית את הדרכון במקום לשלם 1200 שח בשדה התעופה? הנפקת הדרקון שלי הייתה ב פברואר 2007

עו"ד יהושע פקס

איציק שלום, אתה יכול לגשת ללשכת משרד הפנים בנתבג ולבקש להנפיק דרכון זמני לשנה, אם אתה עומד בקריטריונים מסוימים תוכל לבצע זאת 48 שעות טרם הטיסה. אתה מוזמן להיכנס ללינק הבא של משרד הפנים https://www.gov.il/he/Departments/Alerts/temporary_traveling_document_issuing#קריטריונים בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים