רעות ונגר

הארכת אשרת תייר לבת זוגתי

שלום, בת זוגתי נמצאת כרגע בארץ, הויזה שלה בתוקף עד ה-20.10. היא מתחילה התמחות בחברה גיאו-פוליטית בשבוע הבא בצורה מוסדרת דרך ארגון המתמחה בסידור התמחויות למעוניינים, וכמובן הכל מתועד במסמכים מהארגון וכו'. ההתמחות היא כמובן ללא תשלום, היא לא תעבוד בארץ בצורה בלתי חוקית, נמצאת כאן כדי להיות איתי עד שאסיים ללמוד למעשה, ובינתיים תעשה את ההתמחות כדי להישאר עסוקה בזמן שאני לומדת. השאלות שלי הן: יצרתי קשר עם רשות האוכלוסין וההגירה כדי לקבוע תור להארכת הויזה, אבל יש עכשיו מלא חגים ואני לא בטוחה שהתור שהם יקבעו לה יהיה לפני ה-20.10, מה עושים במצב כזה? האם אפשר להגיע ללא תור? בנוסף, לפי ניסיונך, מה הסיכויים שאכן יאשרו לה את הארכת הויזה? במידה ולא מאריכים לה את הויזה, מה ניתן לעשות כדי שהיא תוכל להישאר פה? הבנתי שלצאת ולחזור לארץ לא רואים בעין יפה, אך האם זו עדיין אפשרות? אשמח לתגובתך, תודה רבה, רעות ונגר

עו"ד יהושע פקס

רעות שלום, מאוד לא כדאי לשהות בישראל מעבר לפג תוקף האשרה. שהייה שלא כחוק עלול להקשות על קבלת אשרה בעתיד. ניתן לגשת אל הלשכה הקרובה אל מקום המגורים ללא תור. הניסיון שלנו מלמד כי לא ממהרים להאריך אשרת שהייה לתייר אבל זה גם תלוי בסיבת הבקשה וארץ המוצא. נשמח לתת ייעוץ ספציפי יותר בפגישה במשרד, את מוזמנת להתקשר 03-3724722 בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים