אילנה

ויזה לתיירת מצרפת שמגיעה לביקור בארץ-מה נדרש?

חברה של בני מגיעה מאוסטרליה לביקור בארץ.היא אזרחית צרפת. האם תקבל ויזת תייר בשדה התעופה? האם צריכה להציג מכתב ממנו שהוא מזמין אותה? האם מחויבת להציג גם כרטיס טיסה ליציאה מהארץ?

עו"ד יהושע פקס

אילנה שלום, מכיוון שהיא חברה של בנך אני מניח גם שהיא תגיע בגפה, אזי פקידי משרד הפנים עלולים לחשוד כי היא מתכוונת להשתקע בישראל באופן לא חוקי ולסרב כניסתה אני ממליץ לדאוג שיהיה לה כרטיס טיסה חזרה, הוכחות כי מרכז החיים שלה בצרפת, ורצוי גם שתהיה הזמנה במלון. אם יש באמת איזו כוונת השתקעות, הייתי מציע כי תעשו את זה באופן מסודר ולאשר את כניסתה לארץ טרם ההגעה מול משרד הפנים, זו הדרך היחידה בה ניתן להבטיח כי לא יסרבו את כניסתה. בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים