• 8 במאי 2013

    אשרת עבודה לבת זוג זרה

    היי! רציתי לדעת מה הם סיכויי להשיג אשרת עבודה בישראל לבת זוגי, וטרינרית במקצועה בעלת דרכון אירופי. אולי יש סיכוי שתתגייר בעתיד במידה ונחליט להתחתן, אך נכון לבינתיים היא לא יהודייה ולא זכאית לחוק השבות- אבל כאמור מחזיקה במקצוע יוקרתי (לכאורה), ומגיעה ממדינה די עשירה ונחשבת.

    איך אני מתחיל בפרוצדורה?

    8 במאי 2013
  • מנהל הפורום עו״ד דור פנק 8 במאי 2013

    אשרת עבודה לבת זוג זרה

    שלום רב
    יש דרך להסדיר מעמדה של בת זוגך בישראל על בסיס הזוגיות וחיים משותפים כידועים בציבור או לחלופין על סמך נישואים אזרחיים מאחר ואינה יהודיה.
    עליה להמציא מסמכים מאומתים מארצה בהתאם לדרישות משרד הפנים וכן להמציא הוכחות על הקשר הזוגי.
    יערך לכם שימוע ולאחרי בהמחה ויעבור בהצלחה תיכנסו להליך המדורג בו השלב הראשון הוא מתן אשרת עבודה.
    בהנחה ובת הזוג אינה בישראל יש חובה להזמינה מראש גם אם היא ממדינה הפטורה מאשרת כניסה שכן בן זוג יש להזמין מראש בהתאם לנהלים.
    מידע כללי נוסף תוכל למצוא באתר משרדי יחד עם זאת מומלץ לפנות לייעוץ פרטני טרם פתיחת ההליך.
    בהצלחה

    8 במאי 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?