מנהלי הפורום
בעלת בית מפרה חוזה ורוצה לגרש אותי מהדירה.. הצילו!
שלום רב, בעלת הדירה שלי כרגע יצאה בסערה מכאן הודיעה לי שבשבוע הבא עלי ועל אשתי "לארוז את הדברים שלנו ולהסתלק מיד", כשהחוזה לשכירת הדירה הוא עד יוני 2016. ושכחתי לציין שהיא דפקה ללא הפסקה על הדלת וצילצלה כאחוזת טירוף בפעמון חמש דקות קודם לכן, וכשפתחתי את הדלת היא דחפה אותי פנימה בצעקות "מי אתה בכלל?" וזאת, מיותר לציין ללא תיאום מראש איתי שהיא מתכוונת להגיע בכלל. הסיבה לכך היא שהיום בבוקר היא הודיעה לי שהיא חייבת לבוא לראות הערב את הדירה כי ביום ד' יבואו לזפת את הגג והיא צריכה לראות היכן יש נזילות, לא עזר כשאמרתי לה שאין נזילות (אפילו פירטתי לגבי סימנים אחריםעל הקיר עצמו שמקורם בתפר בין החלון לקיר וללא קשר לגג), ושיש לי עבודה מתוכננת לערב ולא אהיה בבית עד מאוחר, ולמרות זאת אני מוכן להתקשר אליה כשאחזור הביתה. לאור זאת זכיתי להודעות נזעמות ממנה בסגנון של "אל תיתמם" (שאלתי כמובן מה הקשר אבל ללא תשובה ממנה) "אני לא צריכה לתאם איתך" "מי אתה בכל " ו "אל תשחק איתי משחקים". הודעות עליהם הפסקתי לענות בשלב מסוים כשהטון השלה הפך תוקפני ופוגע וכאן הרצון הטוב שלי להסכים בכל זאת שהיא תגיע בערב נגמר. אם היא מתנהגת כך אין סיבה שאצא מגדרי ואפסיד עבודה בשבילה. מכיוון שבחוזה לחלוטין רשום שעליה לתאם מראש כל הגעה לבית היא ללא ספק הפרה (במידה כזו או אחרת) את תנאי החוזה וללא קשר היא איימה עלי מפורשת (ולמזלי גם צילמתי זאת) שעלי, כאמור "לארוז את הדברים שלי ולעוף". מה שמשאיר אותי במצב רע מאוד ואני בעיקר מזועזע שאישה מבוגרת מסוגלת בכלל להתנהג כך.... כמובן שאני לא רוצה כלל להשאר עם בעלת בית שנראה כי סובלת מבעיות נפשיות מסוימות וחוסר שליטה עצמית מוחלט, זה מדכא והופך את החיים כאן בדירה לסיוט, אבל... לאן אלך? ולמה שאוותר למישהי שפועלת בכזאת תוקפנות ואלימות ללא שום סיבה הגיונית? למישהו יש אולי עצה מה ניתן לעשות במצב כזה? ומה בכלל האפשרויות החוקיות בפני? תודה רבה מראש על כל עזרה כיצד יוצאים ממצב ביש זה.