בהירה עוז=ליעוד

תוספת תריסים בסלון בדירה שכורה על חשבון השוכר,האם זכותי לפרק ולהחזיר את המצב לקדמותו,בסיום ההסכם?

בהסכם השכירות צויין ע"י המשכיר(בכתב ידו) כי לא תהיה לי דרישםה כספית לגביי התריסים שהתקנתי ביחידהץ

תומר פרלמן, עו"ד

שלום רב, השאלה לשאלתך מצויה בהסכם השכירות, ,האם קיים בהסכם סעיף אשר קובע כי השינויים במושכר יהיו נחלתם של המשכירים ויישארו בבעלותם, והשוכר לא יהא זכאי לכל תשלום בגינם כוונה שאף יכלה להשתמע מהסעיף אותו הוסיף בכתב ידו. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו,