יעל

השתתפות ברכישת יונקרס

שלום רב, אנחנו משכירים דירה ושוכרי הדירה מבקשים לרכוש יונקרס לבית . היום יש דוד חשמל, כלומר יש חלופה לחימום המים אבל לטענתם היא יקרה יותר. הם מבקשים שנשתתף בעלות רכישת היונקרס. האם עליי להשתתף בסכום כלשהו בעלות זו ? בברכה יעל

עו"ד תומר פרלמן

יעל שלום, ככל שדוד החשמל הינו תקין, ואין בהסכם השכירות כל הוראה הקובעת כי על המשכיר לשאת בעלויות החלפת הדוד, הרי שאינכם חייבם להשתתף בעלות הרכישה. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי אוין להסתמך עליו.