משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירלפי חוזה השכירות, סעיף 8ב למרות האמור לעיל כל אחד מהצדדים יהיה רשאי להביא הסכם זה לסיום ובלבד שימסור הודעה מוקדמת ובכתב לצד השני 60 יום מראש.

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

לפי חוזה השכירות, סעיף 8ב למרות האמור לעיל כל אחד מהצדדים יהיה רשאי להביא הסכם זה לסיום ובלבד שימסור הודעה מוקדמת ובכתב לצד השני 60 יום מראש.

איי
איילת

ב24.12 שלחתי הודעת וואטס אפ על כוונתי לעזוב את הדירה בהתאם לסעיף 8ב ואני מודיעה 60 יום מראש כמוסכם בחוזה.ב6.1 בעל הדירה שלח לי הודעה כי עלי לשלוח לו מכתב רשום והוא טרם קיבל מכתב מסודר לעזיבה ותאריך מדויק לפינויה כמתחייב בחוזה. שמבחינתו אני אשא בכל התוצאות הנגרמות עקב כך ובמחינתו ה60 יום שרשומים בחוזה מתחילים עם קבלת המכתב. האם הוא צודק? האם ההודעה חייבת להשלח בדואר רשום או שבכתב כפי שכתוב בחוזה תואם גם הודעה בנייד? חשוב לי להדגיש שאין שום איזכור על כך שאני חייבת לתת לו תאריך מדויק והסעיף הוא בדיוק כפי שציינתי מעלה. בנוסף, בתחילה הוא התנגד לכך שאני רשאית לסיים את החוזה בכלל בלי דייר חלופי ושהסברתי שהתייעתי עם עוד וזה משמעו של הסעיף בלבד(הודעה מוקדמת)הוא קיבל את דבריי ועכשין אני מקבלת ממנו הודעה כפי שרשמץי. עזרה בבקשה...