מנהלי הפורום
הטרדה - האם להתלונן במשטרה?
שלום אני גרה עם שותפה בחוזה שאני לא מעוניינת בו. החוזה הוא סטנדרטי ולא רדום בו לגבי החלפה. מצאתי בחור אך השותפה במקומי לא מסכימה ומוכנה רק להכניס בחורה צעירה. בחוזה לא רשום כלום אך בעל הדירה מבוגר ואומר שהוא חייב את הסכמתה כי אני רוצה לחתום חוזה חדש. אני סובלת מאוד מהלכלוך של השותפה, עישון (למרות שהבטיחה שלא תעשן) וחתולה שאימצה שהורדת כל תנאי מחייה מינימליים בדירה. לאחר תקופה שניסיתי הבנתי שעם השותפה הזו אני לא יכולה להסתדר לכן ביקשתי ממנה לא לפנות אליי מעבר לתשלומי דירה. לבינתיים היא הטרידה אותי הקללות והאשמות, נכנסה אליי לחדר בתקופה שבה לא הייתי והכניסה אליו חפצים שלי שהיו במטבח לרבות פח זבל מלא באשפה... מעבר לכך לקחה את השפופרת של המקלחת כדי שאני לא אוכל להתקלח וביקשה תשלום על כך (עד שעירבתי את בעל הדירה והוא בהתחלה פחד אז אמר לי לשלם כדי שלא נריב וכשאמרתי שאני ממשיכה עם זה הלאה הוא פשוט אילץ אותה להחזיר כי הבין שאני צודקת) ,מפעילה מוזיקת רוק כבד בימי שישי בצהריים וסיקשתי שתפסיק וקיבלתי מענה של קללות והתעלמות,סוגרת ואוטמת את כל חלונות הדירה על אף שיש חתולה מטונפת וריח של סיגריות וסמים משולבים. מעבר לכך ההורים שלה , בעיקר האמא, פונים אליי!! לטלפון . בתחילה שיתפתי פעולה ובשלב מסויים ביקשתי שלא יפנו אליי. זה לא עזר... השיא הגיע לא מזמן שבן זוגי ראה טלויזיה בחדרי והשותפה ביקשה שנסגור את הטלויזיה. לא סגרנו ... מן הסתם. והיא פשוט פרצה לנו לחדר! באותו הרגע העפתי אותה ואיימתי עליה שזו פעם שנייה שהיא צודקת לי לחדרי ושאני אתלונן ומעבר לכך שהחתולה שלה מבחינתי לא תישאר יותר,שהיא תדאג לה בכל זמן וזמן (החתולה מנסה לברוח כל הזמן). באותו היום אמא של השותפה צלצלה אליי בחצות הלילה, לא עניתי והמשיכה בשש בבוקר. במקביל אביה פנה לאבא שלי!! פניתי להוריה ואמרתי להם שזוהי הטרדה ושלא יפנו אליי או למשפחתי יותר . חסמתי אותם בפלאפון. השותפה שולחת לי פתקים מתחת לדלת שמבקשים ממני לשמור על החתולה כי היא נוסעת או לחלופין שאני אפסיק לסגור את החלונות או שאני אשאיר את ארגז החול של החתולה (עם ריחות מזעזעים מלאים בצורה) בכניסה לדירה כי ככה היא רוצה. אני פשוט מתעלמת מהשותפה, אני לא נמצאת בדירה מלבד שינה, אפילו להתקלח אני מתקלחת במכון כושר כי היא מטונפת , למטבח אני לא מתקרבת ונאלצת לאכול מחוץ לבית כל יום. הלילה היא החליטה להטריד אותי בדרך נוספת ורשמה לי בדף הפייסבוק שלי תגובת נאצה על הקיר (אני לא חברתי אליה מעולם). כמובן שמחקתי וחסמתי אותה. היא ומשפחתה מטרידה אותי.... את משפחתי ... אני מתלבטת אם יש טעם לערב את המשטרה כי מעבר לאזהרה (גם על השימוש בסמים וגם על ההטרדות) לא יעשה הרבה וגם נותרו לי 3 חודשי שכירות. תודה רבה