מנהלי הפורום
הצגת יחידת דיור ללקוחות פוטנציאליים
שלום,בימים אלה אני משכיר יחידת דיור שנמצאת לקראת סוף חוזה השכירות ואני מעוניין להציג אותה ללקוחות פוטנציאליים. כדי לשמור על הסדר הטוב ביקשתי מהדיירת יומיים בשבוע +שעות מוגדרות שבהן אוכל להציג את היחידה.הדיירת נמנעת מלציין ימים ושעות וטוענת שאפילו יום בשבוע זה יותר מדי והדבר מפריע לשגרת חייה. כל ניסיון להסביר לה שהתיאום נועד בדיוק בשביל המצבים האלה ירד לטימיון. בשבוע שעבר הדיירים לא היו ביחידה ונכנסנו לצלם מספר תמונות בשביל מודעה. לאחר יומיים קיבלנו טלפון מהדיירת שמאיימת לתבוע ושזו חדירה לפרטיות, אציין שהתקשרתי פעמיים כדי לעדכן שאני נכנס לצלם אך אף אחד לא ענה וגם לא הואיל לחזור אליי. הכניסה ליחידה הייתה בתום לב נכנסנו צילמנו ויצאנו. הדיירים גרים ביחידה במשך שנתיים ותמיד נתנו להם את היחס הטוב ביותר ונעננו לרוב הבקשות אך הפעם נתקלנו ביחס רדוד מאוד ומפתיע. בכל פעם שאני מציין בפנייה את הסעיף שאומר שמותר לי להציג את היחידה בתיאום מראש היא מעלה את הנושא שנכנסנו ללא תיאום מראש ולא מוכנה להתקדם הלאה, יורדת לפסים אישיים וקטנוניים ומנסה לנצל את המקרה כדי להתחמק מתיאום על אף שהכרנו בטעות וציינו שכל זה קרה בתום לב והרי הם מכירים אותנו... כיצד ניתן להתמודד עם המצב? תודה רבה.