rose

חשבונות

שלום אנחנו עזבנו דירה שלא קיבלנו חשבונות חשמל ומים כל בתקופה, למרות בקשות חוזרות מאיתנו. בסוף התקופה קיבלנו חשבון אסטרונומי שנוגד את הצריכות ההיסטוריות שלנו, כמו כן גם התעריפים מאוד גבוהים ביחס למה שמשלמים לא ראינו את המונים וכשביקשנו לראות , או התלוננו על הסכום שלא תואם למציאות- קיבלנו איום של מימוש הצ'יקים הקיימים לאחר נסיונות להגיע להסדר, החלטנו לבטל את הצ'קים מה הצעד הבא שעלינו לעשות? האם זה חוקי להמציא תעריפים? האם זה הפרת חוזה לא לתת לשוכרים חשבונות שוטפים במהלך השנה? האם זה נחשב הונאה? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב נתינת שיקים כמוה כתשלום לכל דבר ועניין. מנגד כמובן שלא ממציאים תעריפים- ישנו מחיר לקוב מים ולקוט"ש חשמל ויש ללכת לפי הצריכה בפועל וקריאת המונים. לגבי השאלה, האם מדובר בהפרת חוזה? זה תלוי בנוסח החוזה ביניכם, אבל לא נראה לי כי מדובר בהונאה. יש לנהל מו"מ עם בעל הדירה - רצוי שיהיה תציעוד השיחות עם רצון אמיתי לשלם את החשבונות הנכונים ולסגור את הפרשה. בהצלחה, www.behore.co.il