לילי

ביטוח מבנה ותכולה

שלום לך בחוזה שעשתי עם שוכרים ישנו סעיף המבקש מהשוכ4 עשות ביטוח והמשכיר יעשה ביטוח מבנה שאלותיי הן מה קורה אם השוכר לא מעוניין לעשות ביטוח האם עליי לציין זאת בפוליסה שלי ? תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם השוכר לא עושה ביטוח תכולה - האחריות נותרת שלו. את עושה ביטוח מבנה - כדי להגן על הדירה שלך. אם יפרצו לדירה או לדוג' אש תכלה את חפציו של השוכר, הוא לא יקבל פיצוי, אולם דירתך תשוקם ותחודש מהביטוח. על כן אינך מחוייבת לעשות ביטוח עבורו, אלא אם סיכמתם זאת. בהצלחה, www.behore.co.il