שירה

דירה בבאר שבע

שלום רב,הייתי רוצה לדעת מה קורה במקרה שאני הייתי אמורה להתחיל את לימודיי השנה באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע ומיהרתי להשכיר דירה יחד עם חברה בסביבות אזור יוני-יולי. קרה והחלטתי לשנות כיוון בתואר ולא לפנות לכיוון באר שבע. חברה שלי נשארה עם הדירה ביד ושתינו מנסות למצוא שותפה חלופית עד עכשיו ללא הצלחה. זה הגיע למצב שהחברה חוששת לגור לבד ובצדק ועולה האפשרות של הפרת חוזה. מה קורה במצבים כאלה?? הרי מצבים כאלה קורים ואני בטוחה שלא מעט במיוחד בגיל שלי ועם חוסר ביטחון לגבי הלימודים.... אשמח לתשובה בהקדם תודה!

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב הכל תלוי בחוזה שניתם ביניכם. האם דאגת לסעיף שיאפר לך יציאה מוקדמת עם הודעה מראש? אם לא עלייך להמשיך בחיפושים עד למציאת שותף במקומך. עכשיו זה תחילת הלימודים - תנסי למצוא מחליף אפילו במחיר של תשלום חלקי (אשר עדיף מכך שתשלמי את כל הסכום). בהצלחה,