אולג

מכירת דירה בזמן שכירות

שלום, אני שוכר דירה, במהלך השכירות הגיעו קונים פוטנציאלים לראות את הדירה לקניה (בהסכמתי, בלי שהייתה לי בעיה עם זה). הדירה עומדת למכר, אך איני מעוניין להשאר בדירה כפוף לבעלים החדשים. שאלה, האם החוזה מבוטל? האם הבעלי הדירה הישנים יכולים להעביר את החוזה (כולל ערבויות) לבעל הדירה החדשים? בשורה התחתונה, האם אני משוחרר מהחזוה ומהדירה?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לצורך מענה מדוייק על שאלתך יש לקרוא את החוזה בין הצדדים. בד"כ נהוג, כי למשכיר ישנה אפשרות למכור את הדירה כאשר זכויותיך כשוכר נשמרות. בהצלחה,