ron

תיקון דוד חימום בפעם השנייה

היי, מלפני מספר חודשים התקלקל הדוד החשמלי בדירה שאנו שוכרים, שעבד מצוין בשנתיים האחרונות (גם בחורף). בעל הדירה תיקן את הדוד, ואף שידרג אותו - התקין דוד שמש. בהתחלה זה היה נראה טוב: מים חמים בלי לבזבז חשמל. עם זאת, כאשר החורף הגיע התברר לנו שיש בעיה. הדוד החדש אינו מצליח לחמם מים כאשר בחוץ קר. כלומר, אנחנו צריכים להפעיל אותו במשך יותר משעה וחצי, על מנת שיהיה מים פושרים+ המספיקים לאדם אחד (מדובר בדירת שותפים). לא ברור לנו האם הבעיה היא שהדוד חלש, או שהמים מתקררים בצינורות (צינורות פלסטיק פשוטים שיורדים מהגג לדירה, מהצד החיצוני של הבניין) בכל מקרה אנחנו לא יודעים מה לעשות עכשיו... בעל הדירה טוען ש'ככה זה, זה חורף'... יש פיתרון?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב תשובתי להלן היא בכפוף לחוזה אשר נחתם ביניכם: כדי לדעת אם אכן יש בעיה יש להזמין בעל מקצוע. אם לא תיתגלה כל בעיה -עלות הזמנת בעל המקצוע לבדיקה תחול עליכם. אם תתגלה בעיה- ניתן לבקש מבעל הדירה את החזר התשלום. בהצלחה,