מוטי

שוכרים שלא מתפנים

שלום בתחילת דצמבר 2013 השוכרים היו אמורים לצאת וכל פעם דוחים אותי שתוך שבוע שבועיים הם אמורים לצאת כי הם מחפשים דירה, במידה והם יצאו חודש לאחר סוף החוזה, איך לי יהיה ניתן להוכיח זאת? (כי בחוזה רשום שכל יום של איחור יש תשלום גבוהה ואני רוצה לתבוע אותם על כך) וכן לגופים כמו עירייה, מים וכו' ששמה הם ילכו לפי תאריך סיום החוזה... תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אם השוכרים לא יצאו ולא משלמים תשלומים שונים כדאי לפנות בתביעת פינוי בהקדם האפשרי ע"מ לצמצם נזקים. תביעה כזאת תוציא אותם מהדירה במינימום זמן ויצמצם את חובם לגופים השונים לרבות תשלום שכ"ד שמפסידים וכו'. במשרדינו תביעה כזאת עולה 9,000 ש"ח + מע"מ . בהצלחה,