מרגרט

תשלום שכ"ד

שלום רב,האם מקובל לשלם שכ"ד לחודש -גם בסופו,או באמצע החודש שאחריו?(זאת אומרת דייר נכנס בפברואר ורוצה לשלם על פברואר באמצע מרץ). תודה מרגרט

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בד"כ משלמשים על שכירות מראש. מי שמתקשה לשלם ומבקש מס' ימי איחור עד מחצית החודש - זה עוד בגדר הסביר. אבל לא חודש אחר כך. הדבר יכול להעיד על קשיים בהמשך - ויהיה חוב שייגרר ותתקשו לקבל את הכסף חזרה. בקיצור לא מומלץ. בהצלחה,

אליאן

שלום, אני משלמת שכ''ד חודש מראש, ונתתי הודעה של חודש מראש בתאריך 01/09/14 בעל הדירה פדה את השיק של תאריך 10/09/14 ז''א תשלום על חודש אוקטובר. האם מגיע לו לפדות גם כן את השיק של תאריך 10/10/14? בהנחה שעזבתי את הדירה בתאריך 06/10/14. במידה והוא פודה את שני השיקים, האם זה לא נחשב תשלום של חודשיים מראש, הרי כל חודש אוקטובר אני כבר לא גרה בדירה.