אולגה

לשון הרע פרסום באינטרנט

רשמו עליי פרסום באינטרנט על כך שאני נותנת שרותי מין תמורת כסף היתקשרו אליי 150 איש עד שהצלחתי להשיג את טלפון בעל אתר האינטרנט עצמו והוא מסר לי את האייפי כתובת של הכותב ואת המייל של הבן אדם התברר שזו גרושתו של בעלי הגשתי תלונה במשטרה עם האיי פי כתובת וכל הפרטים תיק פלילי ניסגר עקב אי אשמה רשום כי הגברת טוענת שכל אחד יכול להיתחבר לויפיי שלה ולרשום את ההודעה האם אני יכולה לתבוע לשון הרע במשפט אזרחי?

עו"ד אורי אבני

אולגה שלום, על פניו ניתן להגיש תביעה, עדיף כמובן ע"י משרד המתמחה בתחום (משרדנו או כל משרד אחר) וזאת משום שבהליך המשפטי סביר שתתקלי בבעייה דומה שהיתה בתיק הפלילי, שתצטרכי להביא הוכחה לכך שהמפרסמת היא הגרושה של בעלך. מה שלא הצליחה המשטרה לעשות. יש לציין כי במשפט אזרחי רף ההוכחה הנדרש הינו נמוך יותר, אולם מצד שני כמובן שלמשטרה יש יותר כלים לברר את הסוגיה. בכל מקרה ככל שאת סבורה שביכולתך להוכיח מי פרסם את האמור (באמצעות עדויות או ראיות או אמצעים טכנולגיים), יש מקום לשקול הגשת תביעה כאמור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות