אסי טל

דברי הוצאת דיבה ומתן פתרון.

מנהל ראשי במקום העבודה טוען שהמנהל הישיר שלי פונה עליו המון לגביי בטענות שליליות וכי יערך לי שיחה בכך. לאחר שיחת בירור עם המנהל הישיר בדבר טענות ממנהל ראשי אמר המנהל הראשי שלא היה ולא נברא וכי לא פנה כלל לגבי שום גורם לגביי. כמו כן המנהל הראשי טען שאני עוקב אחר עובדים ואף מצלם אותם וכי הולכים לטעון נגדי דברים אילו מה שלא היה וקרה ומוכן אני להיבדק בדיקת פוליגרף מטעמי . האם זה הוצאת דיבה? מה אוכל לעשות?

עו"ד אורי אבני

שלום אסי, פגיעה במשרתו של אדם על בסיס תיאור עובדות שברור שאינן נכונות והובעו בפני אנשים, בהחלט יכולה להוות בסיס לתביעת לשון הרע. מומלץ לפנות לעו"ד להתייעצות והמשך טיפול (משרדנו או כל משרד אחר המתעסק בתחום).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות