אייל

ענייני פרטיות - אישתי ביקשה שאענה מהמייל שלה על מייל שקיבלה מהגרוש שלה. האם הגרוש יוכל לתבוע על הפרת פרטיותו/פרטיות ילדיהם המשותפים?

אתי חסיד, עורכת דין

אם אשתך ביקשה, הרי שאין הפרת פרטיות.

אייל

האם זה פלילי לענות למייל שלא אני הנמען שלו? אשתי מקבלת מיילים לא נעימים מהגרוש (לא איומים או משהו פלילי) והיא ביקשה שאתערב ואענה לו מהמייל שלה, כדי שידע שגם אני קורא וירגע קצת. המיילים ממוענים אל הכתובת שלה וכוללים גם מדי פעם דיבורים על ילדיהם המשותפים. האם יש משהו פלילי בכך שאענה לו מהמייל שלה (בהסכמתה ולבקשתה) שגם אני קורא את המיילים האלה ואחתום בשמי? האם הוא יכול לתבוע אותי/אותה על פגיעה בפרטיותו או פרטיות ילדיהם המשותפים? תודה, אייל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות