שני

פרישה מוקדמת עם הרגשת עלבון

אני בגיל 62,חתמתי על זכרון דברים לפרישה מוקדמת.כעבור חודשיים החלטתי שזה לא מתאים לי לפרוש ושלחתי מכתב עם פן הומני בקשה לבטל בהסכמה.כעבור כמה ימים התקשר בכיר מכח אדם והודיע שלא ניתן לבטל וגם רמז שהשיחה מתועדת.במהלך השיחה השתדלתי לא לדבר הרבה הבכיר אמר שהיות והוא יודע שהחלפתי מספר פעמים את מסלול הקצבה לפרישה "זה מצביע על חוסר יציבות" (אמר במילים אחרות) האם זו עילה לתביעה? אני עכשיו פורשת עם הרגשת עלבון

עו"ד אורי אבני

שלום שני, יש צורך לבחון מה בדיוק אמר אותו גורם בכיר ובאיזה הקשר, אם ניתן להבין שדבריו נאמרו מתוך הבעת דעה אישית, יתכן והם חוסים תחת אחת הגנות שבחוק לשון הרע, אם הדברים נאמרו על מנת להעליבך והוצגו באופן שאינו נכון, אינו הוגן ואינו שנוי במחלוקת, יתכן וניתן לשקול הגשת תביעה, אם כי יש חשיבות לכך שהדברים נאמרו רק בפנייך ולא בפני ציבור רחב יותר, כלומר פניך לא הולבנו ברבים, כך שגם אם הם מהווים לשון הרע, הפיצוי צפוי להיות נמוך יחסית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות