נועה

לשון הרע ופגיעה בפרטיות

שלום קיבלתיכתב בתיעה כשהאו מגוגלל במדרגות ללא מעטפה וכתובות בו חצאי אמיתותע ד כדי סילופים. שכנה קראה את זה ככל הנראה. נגרמה ליע וגמת נפש רבה מאוד. בנוסף בעלתה דירה שלי שמיודדת עם אחד הדיירים מספרת לו כל מיניש דברים שקשורים אליי כולל תאריך פינוי מדירה שעוד לא התפניתי ועוד עניינים אישיים. האם אנייכולה לתבוע בגין לשון הרע בשל שני המקרים? או על פגיעה בפרטיות, שהרי פרטים מזהים שלי התגלגלו במדרגות לעיני כל וסיפורים אישיים? בתודה! נועה

עו"ד אורי אבני

שלום נועה, הפצת כתב תביעה לגורמים שאינם צד להליך במטרה להזיק לאחד הצדדים, עשויה במקרים מסוימים להקים עילת תביעה, מומלץ לפנות למשרד עו"ד. לגבי שיחה בין בעלת הבית לאחד הדיירים, כמובן שצריך לבחון מה בדיוק נאמר, לאיזו מטרה ועד כמה מדובר בפרטים אישיים ו/או פוגענים, למול פרטים שניתן לגלות בקלות ואינם מזיקים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות