שרה

הודעות לווטסאפ של בתי בהליך גירושין

שלום, בתי נמצאת בהליכי גירושין ומקבלת הודעות לווטסאפ האישי שלה: אמא שלך זונה ההורים שלך מטונפים אבא שלך חוצפן האם יש לנו, להורים, עילה לתבוע אותו על לשון הרע ולתבוע ממנו פיצוי כספי על עגמת נפש?

עו"ד אורי אבני

שרה שלום, אם אכן הגרוש או פלוני אחר השפיל, ביזה או פגע בשמכם למול צדדים שלישיים (במקרה זה הבת שלכם), אכן יש עילה לתביעה. כמובן שמומלץ להתייעץ עם עו"ד שכן יש לקחת בחשבון שהדברים לפי תיאורך נאמרו רק לאדם אחד, כלומר לבתך שממילא אני מניח לא שנתה דעתה לגבי הורייה ולכן לא מדובר במצב בו שמכם הטוב נפגע בפומבי, כלומר הנזק אמור להיות קטן יחסית, אך מתיאור פני הדברים בהחלט יכולה לקום עילת תביעה, לאחר בחינת הביטויים עצמם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות