אורנה

האם יש עילה לתביעת דיבה כנגד הלקוחות?

אני גרה ביבנה, בני הקט, חזר פעמיים עם חבלות בגופו... בחבלה הראשונה צילמתי את החבלה והעברתי למטפלת, שכמובן הכחישה.. בחבלה השניה בכלל לא התאמצתי להתעמת איתה, פשוט החלטתי לעבור פעוטון. דיברתי עם שני הורים באופן פרטי, וכל אחד מהם סיפר לי את החויות האישיות שלו (הרעות). אני גם שיתפתי, עכשיו השאלה שלי אם המטפלת יכולה לתבוע אותי דיבה על החבלות שנעשה? איך אפשר להוכיח שאכן נעשתה חבלה שניה? אין לי איך להוכיח זאת.

עו"ד אורי אבני

אורנה שלום, באם לדעת המטפלת האשמת אותה במשהו שלא עשתה בפני אנשים, היא יכולה תאורטית לתבוע אותך, אבל במרבית המקרים הללו יש להורה הגנות טובות. יהיה צורך לבחון בדיוק מה אמרת, אבל ככל ולא היית חד משמעית והעלית את האפשרות שבעקבות המכות ייתכן והטיפול בפעוטון אינו משביע רצון סביר שיעמדו לך ההגנות שבחוק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות