שירן

פרסום שעלול להשפיל להלעיג ולבזות את שמי

לאחרונה קבלתי מכתב קדם תביעה לצורך גישור מבעלי הדירה הישנים שלי שתחמנו אותי להחתים חוזה כחצי שנה לפני סיום השכירות לאחר 3 שנים שאני הדיירת שלהם מאחר וידעו שיש לי בן זוג וזאת מאחר שלא רצו לדאוג למציאת דייר ... את הדירה לא קבלתי מסויידת או נקייה עם כתמי עובש ותמונה מ 2013 שמוכיחה זאת , כל 3 השנים הדירה טיפטפה מהמטבח והחדר הקטן ולא טופלה לאחר בקשות חוזרות ונישנות , לא נגעתי בתיקרה במנורות הדירה והם דורשים פיצויים על הכל כאשר הם אלו שמסרו דירה שכזו , היום הם מאיימים בתביעה על החזרת דירה מרושלת ו״נזקים ״ שכביכול אני יצרתי וצריכה לתקן , אשמח לעצתך והאם הוצאת דיבה היא אחת הסעיפים שניתן לתבוע אותם מנגד ... 🙏 מודה מראש על תשובתך . *

עו"ד אורי אבני

שלום שירן, מתיאור הדברים על ידך, נראה כי הסכסוך ביניכם הינו קודם כל חוזי ונזיקי. מי עמד בתנאי החוזה לגבי טיפול והצגת הדירה ומי גרם לה לנזקים, לאחר מכן ניתן לבחון גם את התנהלות הצדדים והאם היה בדבריהם ובמעשיהם משום לשון הרע ודיבה. לצורך כך כמובן שיש להשמיע את מלוא הסיפור בפני עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות