olal

הוצאת דיבה ולשון הרע בהליך גירושין

שלום רב, אני בהליכי גירושין שהחלו בטון צורם לאחר שבני משפחתו של בן זוגי והוא בעצמו מעלילים עליי בכל מקום אפשרי בע"פ ובהודעות וואטסאפ לבני משפחה, חברים ועמיתים לעבודה שאני בוגדת בו (מה שכמובן לא נכון!!!!). בני משפחתו מסיתים אותו בלי סוף ואף איימו על ה"חשוד" ברומן צילמו והפיצו את הסרטון לכל אלו שהזכרתי. יש לציין שהיוזמת והצלמת וגם המאיימת בסרטון (שומעים את קולה בבירור ורואים את פניה) היא עו"ד. האם יש עילה לתביעה על הוצאת דיבה ולשון הרע כנגד מפיצי הסרטון וההודעות השקריות?

עו"ד אורי אבני

OLAL שלום, סרטון והודעות שיקריות שהגיעו לאנשים וכוללים חומרים משפילים או מבזים או שקריים שגורמים לך נזק, אכן יכולים להיות עילה לתביעת לשון הרע כנגד המפיצים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות