דוד לוי

שימוש במסמכים רפואיים שלי ללא רשותי

שלום, עורך דין שמנהל תביעה נגדי הגיש מסמכים רפואיים שלי שכנראה לקח בדרך לא דרך מתביעה אחרת שאני הגשתי מבלי שאני יודע כיצד הגיעו אליו. האם ניתן לתבוע אותו על פגיעה בפרטיות או אף על לשון הרע? תודה רבה, דוד

עו"ד אורי אבני

דוד שלום, על הליכים שמתנהלים באולם בית המשפט יש חסינות מתביעת לשון הרע, אולם פגיעה בפרטיות עשויה להיות עילה מתאימה בהנתן שמדובר במסמגים רפואיים חסויים שהוגו בדרך לא כשרה. מומלץ להתייעץ עם עורך דין ולבחון את דרך השגת המסמכים, בפני מי נחשפו ומידת הפגיעה והנזק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות