חזי

עובד כותב עלי דברים

אני עובד בחברה ציבורית גדולה בזמן האחרון ראיתי כיתובים בקירות השירותים במקום העבודה מילים גסות על אימי ובתי שהן נותנות שירותי מין ועוד דברים שלא אוכל לכתוב פה היה לי חשוד במקום העבודה צלמתי את הכל והצלחתי לקחת ניירת בעבודה שהוא כותב בכתב ידו ניגשתי לגרופולוג והוא אמר לי שיש התאמה מלאה מהניירת לקיר באוןות אדם שאני חושד האם איפשר לתבוע לפי חוות דעת של גרופולוג ומה איפשר לתבוע כמה ערך של תביעה או שתייעצו לי מה לעשות בנידון

אתי חסיד, עורכת דין

בעקרון ניתן לתבוע על פי חוות הדעת. בית המשפט ישאל את עצמו עד כמה ניתן להסתמך על חוות הדעת הזו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות