שרון

הגנת הפרטיות בנוגע להפסקת הריון

שלום רב לאחרונה נכנסתי להריון לא רצוני וקבעתי תור בבית חולים אסותא על מנת שועדה רפואית תאשר לי להפיל את העובר. אני נשואה עם שתי בנות וכרגע לא התאים, משיקולים אישיים, לי ולבעלי ילד נוסף. נקבע לי תור ליום שני (היום) בשעה 15:00. אתמול, (יום ראשון) לא הגעתי לעבודה בגלל בחילות והקאות בעקבות ההריון. לפתע, קולגה שעובדת עימי מתקשרת ומבשרת לי שהגיע למפעל פקס מבית חולים אסותא. בתחילה לא הבנתי מה יש לבית החולים אסותא לשלוח אליי פקס והנחתי שאולי אבא שלי ביקש שיפקססו אליי למשרד פקס עבורו ( הוא עושה זאת לעיתים). ביקשתי ממנה לצלם לי בנייד ולשלוח לי. ברגע שראיתי את הפקס חשכו עיניי. בפקס צוין ברחל בתך הקטנה כי אני מוזמנת לועדה להפסקת הריון וכו'. לא ידעתי היכן לשים את ראשי. יש לציין כי אסותא לא יצרו עימי קשר לפני ששלחו את הפקס ולא שאלו אותי האם לשלוח או לאן לשלוח את הפקס! אני מרגישה נורא בעקבות כך ומאוד מתביישת שיש אנשים רבים במקום עבודתי שיודעים שאני הולכת לעבור הפלה. יש לציין עוד כי הפקס לא נשלח אל הפקס האישי שלי במשרד אלא לפקס כללי שאפילו אין לי מושג מהיכן בכלל יש אותו לאסותא ( אני מניחה שבעבר נתתי להם אותו עבור טיפולים אחרים אחרת אני ממש לא יודעת). אשמח לדעת מה מצבי ומצב אסותא מבחינה משפטית. אני כל כך כועסת שאני לא מוכנה לעבור על כך לסדר היום מבלי שאסותא "יקבלו בראש". שרון

עו"ד מיכל סגל ארנולד

שרון היקרה, זה סיפור קשה. בית החולים פגע בפרטיותך, ועוד במקום עבודתך. יש מקום לנקוט באמצעים. הייתי מתחילה ממכתב התראה. חזקי ואמצי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות