דנית

הקלטה נסתרת של פגישה אצל אורתופד

אני שוכחת דברים, בעיקר מה היו חילופי הדברים ביני לבין רופאים ולא הכל כתוב בסיכום ביקור. בביקור האחרון אצל האורתופד, הקלטתי את השיחה ללא ידיעתו. האם זאת עבירה על החוק?

עו"ד מיכל סגל ארנולד

לדנית שלום, ככלל, החוק מתיר הקלטת שיחה על ידי משתתף בשיחה. יש לדבר כמה יוצאים מן הכלל, אך הקלטת רופא אינה בין יוצאים מן הכלל אלה. מעבר למידע המשפטי, ייתכן כי כדאי להגיד לרופא שאת מקליטה אותו וזאת משום שאף אחד לא אוהב לדעת בדיעבד כי הוא הוקלט ללא ידיעתו, וייתכן שאף כדאי לומר לו שאת עושה זאת מן הטעם שאת שוכחת. בריאות טובה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות