אבי

שאלה לגבי לשון הרע במקום ציבורי

שלום. מה המומלץ לעשות אם אדם קילל אותי חולה נפש בפני שני עובדים אחרים שהיו לידו והם בוודאות שמעו. האם רצוי לשאול את העדים אם שמעו אותו מקלל או לא כדאי? אשמח לדעת.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

אבי שלום, אם הדברים שנאמרו היו בכוונה לבזות אותך ולהשפיל אותך בפני אחרים , יש לך עילה בגין הוצאת לשון הרע. מאחר ואתה רוצה להביא עדים, נכון יהיה לדעת אם אכן הם שמעו את הנאמר .

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

אבי שלום, אם הדברים שנאמרו היו בכוונה לבזות אותך ולהשפיל אותך בפני אחרים , יש לך עילה בגין הוצאת לשון הרע. מאחר ואתה רוצה להביא עדים, נכון יהיה לדעת אם אכן הם שמעו את הנאמר .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות