אריאל

חשיפת פרטים אישיים באתר אינטרנט

הוגשה תביעה לפני מספר שנים לביטוח לאומי על בעיות קשב וריכוז ובעיות נוספות. סיכום הועד הרפואי עם המלצות ומסקנות מופיע בפומבי באינטרנט (לא בדף של ביטוח לאומי) באתר ששמו ruling.co.il. אשמח לדעת מי יכול לשים מידע פרטי שם, ואשמח להתייץ עם עורך דין שמתמצא בסוג בעיות כאלו. תודה רבה.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

אתרים רבים כמו אתר זה, תקדין ואתרים אחרים מקבלים את המידע וכן פסקי דין ממאגרי המידע של בתי המשפט. היה וברצונך להסיר את פסק הדין מהאתר, יש לפנות אל מנהלי האתר בבקשה להסרת הפרסום. נשמח לסייע לך 054-5795890 ד"ר עו"ד איריס טרומן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות