נדב

האם פרסום כלשהו יכול להחשב הוצאת לשון הרע?

אני מעוניין ליידע את הציבור בהתנהלות רעה מאוד מול חברה גדולה, על מנת שלא יפגעו אנשים נוספים מחברה זו וההתנהלות שלהם. האם פרסום על התנהלות שאינה הוגנת לדעתי או שאינה תקינה לדעתי מול חברה מסויימת יכול להוות עילה לפגיעת לשון הרע? יש לי הקלטות של השיחות איתם, תיעוד (עד כמה שאני זוכר) של המקרים הבעייתיים והתלונות שלי אליהם.

ד"ר איריס טרומן, עו"ד

נדב שלום, חופש הביטוי הוא אחד מיסודותיה של הדמוקרטיה בארץ ואולם כאשר אתה רוצה להעביר ביקורת על מוצר או חברה מסויימת , יש לנסח את הדברים בצורה שלא ישתמע מכך שכוונותיך אינן נובעות מתום לב. לכן אם ברצונך להיות בטוח לעניין פרסום דבר מה שלילי ואינך בטוח במלל, מומלץ כי תעביר את הנוסח לעו"ד הבקיא בתחום על מנת להסיר ספק. נשמח לסייע לך . בברכה ד"ר איריס טרומן משרד עו"ד 054-5795890

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות